• nl
  • en
  • fr

Acts

KARTJE KILO RADIO MANO SPORT 8 retrokopie

Vruchten der aarde

RADIO MANO SPORT

Kartje Kilo brengt Radio Mano Sport in de ether, live en rechtstreeks! Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met Radio Mano Sport tot live sportverslaggeving over te gaan.

De krakende vinylplaten, jingles en zélfs de reclameboodschappen maken het Radio Mano Sport live radioprogramma helemaal compleet. Radio Mano Sport wordt doorlopend gebracht op plaatsen waar veel volk langs komt.

Radio Mano Sport bestaat in twee versies:

- Radio Mano Sport op stelling (vaste locatie)

- Radio Mano Sport Mobiel

Bespreek met ons gerust welke Radio Mano Sport formule het best op uw evenement past!

VRUCHTEN DER AARDE

NIEUWE ACT!

Omdat de mensheid de voeling met het landelijke leven verloren heeft, trekken de broers Eddy en Remi met een reizende expo het land rond.

Met trots stellen ze hun 'vruchten der aarde voor', een 18+ tentoonstelling die ervoor zal zorgen dat u nooit meer op dezelfde manier naar fruit en groenten kijkt.

Deze voorstelling is een absurde entre-sort in onversneden Kartje Kilo stijl die u rode oortjes én een gelukzalige glimlach zal bezorgen!

DSC_0141

KARTJE KILO THE GRASS AND THE FURIOUS 5

THE PUFFIN' PIPERS

Deze act is Kartje Kilo pur sang: een absurde mobiele act met twee Schotten die wel een heel bijzondere doedelzak hanteren: een bladblazer! Met de grootste ernst gaan ze, marcherend op doedelzakmuziek, in interactie met het publiek én met wat ze vinden op straat! Suckin' and blowin' them pipes!

THE GRASS AND THE FURIOUS

Ook in de tuning wereld slaat de crisis toe… Maar dat laten Brandon en Bradley zich niet aan het hart komen! Een snelle sportwagen is helaas boven hun budget… dus waarom niet je grasmachine tunen? Die kan je toch met minstens evenveel overtuiging showen? Kartje Kilo brengt een nieuwe mobiele act in de wereld van turbo chargers, lowriders en drifters!

Kartje Kilo - Fifteen-love

DSC_0053

FIFTEEN-LOVE

Deze dames spelen op de meest onmogelijke plaatsen een tennismatch waarbij ze alle middelen uit de kast halen om de tegenstander te kunnen verslaan. Luid krijsend brengen ze u een tennismatch op het scherpst van de snede.


GEVALLEN HELD

In de wereld van het straattheater zijn levende standbeelden al lang niet meer weg te denken. Niemand heeft zich echter ooit de vraag gesteld wat de échte standbeelden hiervan denken. Kartje Kilo legde z'n oor te luister en is erin geslaagd hen een stem te geven…
Het standbeeld 'Gevallen held met jonge maagd' werd door de Belgische beeldhouwer P. Le Bruyn ter ere van François Verbeke gemaakt.  François is als soldaat van het leger van Napoleon op 16 juni 1815 gevallen (gestruikeld over een loszittend steentje). Na jarenlang stilzwijgen hebben François en zijn jonge maagd Cornelia besloten om niet langer te zwijgen en iedereen die er voorbij komt zal dat geweten hebben...

crop-4 IMG_E5181 (2)


DE HARMONIE

De Koninklijke harmonie van Avekapelle voelt zich hoogst vereerd om uw evenement op te luisteren. Ze zijn er apetrots op dat dankzij hun talloze repetities (elke dinsdag –en donderdagavond) ze na al die jaren ook eindelijk buiten de dorpsgrenzen erkend worden. De leden stellen alles in het werk om tijdig aan te komen, zo ook Rudy en Karel. De voorbereiding verliep zoals het moet, dus kan er eigenlijk niets fout lopen. Of toch?


DE ARCHEOLOGEN

NIEUW! 

Een groep archeologen is op uw evenement neergestreken! Met de grootste ernst speuren ze in een archeologische sleuf naar sporen uit het verleden.
Dat het gezelschap uiteindelijk vooral zwerfvuil opgraaft lijkt hen helemaal te ontgaan: elk ‘artefact’ wordt als een unieke vondst met veel enthousiasme aan het publiek voorgesteld en in zijn historische context geplaatst.

Kartje Kilo, Pikz Palace en De Nonkels slaan de handen in elkaar: een kruisbestuiving van de hersenkronkels van 3 gezelschappen!

Een unieke act op maat van uw evenement én met een ecologische insteek!

crop-3 crop-8

TO VIP OR NOT TO VIP

Twee stoere bodyguards begeleiden niets-vermoedende mensen op straat en bezorgen hen een VIP-treatment waarbij de hele straat betrokken wordt. Beide heren kunnen ingehuurd worden als straattheater act of om uw gasten op een verrassende manier te ontvangen.

HARD LABEUR

Straattheater en improvisatie in haar puurste vorm. Het enige wat deze twee heren NIET doen is werken! Als straatvegers houden ze zich met vanalles bezig, zolang dat geen inspanning kost!